Hardcap Aerolite, Micro Peak, Black

Varenr.
AAG000-001-100
Lager
På lager
Pris
kr 650
AAG000-001-100  Bump cap

Den nye HardCap AeroLite® er den letteste bump capen som er tilgjengelig på markedet.
HardCap AeroLite® er en direkte videreutvikling av den fortsatt populære HardCap™ A1+, og er i forkant vedr. innovasjon innen JSP-hodebeskyttelsesserien, og gir fullstendig beskyttelse i sin kategori ved å oppfylle kravene i EN812:2012-standarden.
HardCap AeroLite® er utviklet og foredlet av JSP Ltd.s interne forsknings- og utviklingsavdeling, og veier mindre enn 135g uten at det går på bekostning av ytelsen. HardCap AeroLite® ikke bare består, men overgår de nødvendige støttestene, og er den letteste støt-capen som gir best ytelse på markedet.

Egenskaper og fordeler:
HardCap AeroLite® er uten tvil den kuleste bump cap på markedet som gir brukeren bedre luftstrøm enn både HardCap A1+™ og alle konkurrentenes hardCaps.

Utrolig lett:
Den veier mindre enn 135 gram, uten å gå på akkord med sikkerheten. HardCap AeroLite® er laget med ett lett EPP (Expanded Polypropylene) slagfôr, som kombineres med et tøft HDPE-skall. Alt pakket inn i en lett ytre hette/cap i baseballstil.

Ren og luktfri:
Både svettebåndet og komfort-fòret er belagt med Polygiene®, en antibakteriell behandling som fungerer som en intern deodorant som motvirker utvikling av ubehagelige lukter. Takket være dens hygieniske funksjon forhindrer den effektivt bakteriell spredning ved å øke friskheten og komforten til stoffet som er i kontakt med huden, noe som reduserer risikoen for kontakteksem. Polygiene® har en britisk klasse 1 medisinsk sertifisering, og tilbyr livstidsgaranti for luktkontroll.

Hurtigtørkende:
Det integrerte svettebåndet er designet for å transportere fuktighet ved at væsker spres utover stoffet og øker fordampningshastigheten.

Reflekterende sider:
Store reflekterende paneler på siden av HardCap AeroLite® gir produkt- og brukersynlighet.

Vannavvisende: 
For å gi økt motstand mot flekker har den stilige baseballhettens ytterfôr blitt behandlet med et DWR-belegg (Durable Water Repellent) som gjør at vann kan perle og rulle av hetten.

Vedlikehold:
Vi tilbyr erstatningsdeksler og innlegg som et kostnadseffektivt alternativ til å erstatte dine utrangerte produkter (selges separat). Vi bruker Polygiene® på dette produktet for å holde det friskt og luktfritt. Hvordan virker det? Polygiene® forhindrer vekst av luktfremkallende bakterier og sopp ved kilden, permanent!

EAN
5038428222624