Evolite, WRH, blå

Varenr.
AJA170-000-500
Lager
På lager
Pris
kr 580
EVOLite® EN397 industriell vernehjelm

EVOLite® er et banebrytende produkt som gjør det mulig for helse- og sikkerhetsansvarlige å oppnå nye nivåer av samsvar på grunn av sin uovertrufne komfort. Den er lett, ekstremt komfortabel og passer til det bredeste utvalget av hodeformer og størrelser. Selen og skallet er virkelig integrert som en for å gi den beste ytelsen ved å holde den fast forankret på hodet, selv når den er helt omvendt. Gir ekstra sikkerhet og beskyttelse ved arbeid i høyden, i sterk vind, eller når det er høy grad av aktivitet, for eksempel under vedlikehold av motorveier.

Lett skall
Med en vekt på mindre enn 300 g (avhengig av modell), er EVOLite® den letteste sikkerhetshjelmen til salgs i Storbritannia.

Supreme Comfort
Et 6-punkts terylen vuggeselesystem gir uovertruffen komfort uten at det går på bekostning av ytelsen.

Chamlon™ svettebånd
kjerne av egyptisk bomull med porøst PU-belegg for maksimal svetteabsorbering. PH nøytral, dermatologisk testet.

3D presisjonstilpasning
Aldri før har en så presis passform vært oppnåelig på en industriell sikkerhetshjelm, ved å bruke de unike 1-2-3 punkts seledybdeinnstillingene.

Elektrisk isolasjon (kun ikke-ventilert)
Den uventilerte versjonen oppfyller standarden EN50365 Klasse 0 10KV. Denne standarden gjelder for elektrisk isolerte hjelmer som brukes til å arbeide med strømførende eller nær spenningsførende deler på installasjoner som ikke overstiger 1000Vac eller 1500Vdc.

Adjustment
Revolution® Hjul Ratchet

EVOSpec®
Hjelmen med integrert visir sikrer at øyebeskyttelse er tilgjengelig når det trengs og aldri går tapt, samtidig som det fjerner behovet for ekstra øyebeskyttelse. Beskytter etter EN166.1.F. EVOSpec® selges separat

Universalspor
Gjør det mulig å feste en rekke Surefit™ sikkerhetsvisirer og ørevern. Også kompatibel med EVOGuard®-serien.

Merkevarebygging
Ekstra stort område for logoer foran, på sidene og bak.