Evo VistaSHIELD,NVNTD,Wheel,White

Varenr.
AMC170-004-F00
Lager
På lager
Pris
kr 1 220
AMC170-004-F00  Evo Vista Shield, NVNTD, Wheel, White

EVO® VISTAshield®
EVO® VISTAshield® er en neste generasjons funksjonsrik sikkerhetshjelm basert på den velprøvde Evolution®-hodebeskyttelsesteknologien.
Inneholder en fullt uttrekkbar integrert ansiktsskjerm i optisk klasse 1, som tilbyr A-Vurdert slagbeskyttelse.
Ansiktsskjermen er enkel å bruke, justere og vedlikeholde, og sikrer at beskyttelse er tilgjengelig når det er nødvendig.

Egenskaper og fordeler
Optisk klasse 1 - Høy optisk kvalitet uten optisk forvrengning
K-klassifisert - Anti-ripebestandighet mot overflateskader fra fine partikler
N klassifisert - Anti-dugg motstand mot dugg
A - Effektvurdering. Høy energipåvirkning; 6 mm, 0,86 g ball som beveger seg i 685 km/t
UV-beskyttelse - 2: UV-filter (EN170) gir beskyttelse mot skadelig UV. UV 2C-1.2 2: UV-filter (EN170) gir beskyttelse mot skadelig UV.
C: Uhemmet fargeoppfatning. 1.2: Høy lysgjennomgang.
Smeltet metall testet - Ingen penetrering til hjelmskallet. Skaldeformasjonen må forbli under < 10 mm
Sidedeformasjonstestet - Ytterligere EN397-test
-40°C Testet - Hjelmen er forbehandlet i et kaldtkammer ved -40°C i opptil 24 timer. Hjelmen tåler EN397-tester
EN50365 Elektrisk isolasjon - For bruk på lavspenningsinstallasjoner.
Denne valgfrie testen sikrer pålitelig beskyttelse mot elektrisk støt opp til AC 1000 V eller DC 1500 V

VISJONÆR BESKYTTELSE
EVO® VISTA® er utviklet fra bunnen av for sømløst å integreres med et bredt spekter av PPE over halsen.
Hjelmen kombinerer et supersterkt ABS-skall designet for overlegen beskyttelse hele dagen med komfortfordelene til Evolution® 3D-Adjustment™-selesystemet.

SIKKERHETSCELLBESKYTTELSE
Som en del av JSPs pågående produktutviklingsfilosofi er EVO® VISTA® ikke bare designet for å møte en standard, men for å overgå den på mange nivåer.
JSP prioriterer brukerens behov og sikkerhet, og sikkerhetscellen har utspring i fra dette engasjementet. Sikkerhetscellekonseptet forhindrer at
rikosjetterende gjenstander beveger seg oppover langs brillene og treffer hodebunnen.
I tillegg kan ikke skjermen komme i kontakt med hodebunnen, noe som forhindrer skade dersom den skulle tvinges tilbake til sikkerhetscellen.

RESEPTBESKYTTELSE
Fullt kompatibel med reseptbelagte briller, EVO® VISTAshield® lar brukerens reseptbelagte briller komfortabelt bæres under den integrerte ansiktsskjermen.
Dette reduserer kostnadene, og sikrer at beskyttelse og syn ikke blir kompromittert.

FULLSTENDIG JUSTERBAR
EVO® VISTAshield® er uanstrengt å trekke inn og skyve ut. Roterer/glir jevnt slik at brukeren kan justere ansiktsskjermens posisjon for å oppnå maksimal dekning og beskyttelse.

KOMPATIBILITET
EVO® VISTAshield® er spesielt utviklet for å maksimere kompatibiliteten med JSP-åndedrettsvern som Force®8 PressToCheck™ og Sonis® hjelmmonterte ørevernserie.

VENTILASJON
Skallet er dobbel ventilert for å øke komforten og tillate en kjølende luftstrøm, noe som reduserer hjelmtemperaturen med gjennomsnittlig 2-3 grader. Ventilasjon er valgfritt.

CR2 REFLEKTIVITET
CR2 refleksen er laget av et reflekterende materiale med høy intensitet som gir i gjennomsnitt 60 % mer refleksjon enn standard reflekterende klær. CR2-refleks er valgfritt.

DEKNING
EVO® VISTAshield® er designet for å gi en maksimal ansiktsdekning, og er i tillegg kompakt slik at det ikke hemmer brukerens bevegelser.

SYN
Det optiske klasse 1-visiret gir panoramautsikt med minimal forvrengning. Samsvarer med EN166.1.AT og tilbyr støtbeskyttelse ved hastigheter på opptil 685 km/t testet med et 6 mm stålkulelager.

ID-KORTHOLDER
ID-kortholder i klar plast passer til standard visittkortstørrelse. Enkel skyvemekanisme. Lampebrakett er plassert på toppen av enheten. ID-kortholder er valgfritt.

KOMFORT
Kompakt og lett med kun 515g. Ett fullt justerbar skruhjul, og unik 3D-justering sikrer hjelmen på hodet. En 6-punkts terylensele og Chamlon™ svettebånd i egyptisk bomull gir uovertruffen komfort.