Om oss

 

NWC er en privateid Norsk bedrift som produserer og selger arbeidstøy.

Bakgrunn/historie:

NWC – Norwegian Workwear Company A/S ble etablert 2009 med navnet AKS-Engros A/S. Hensikten med etableringen var å videreføre 30 års erfaring og kompetanse med formål å kunne fremstille ISO-EN sertifisert produkter med høyere kvalitet enn det som fantes på markedet. Vi ville gjøre dette til en mer kostnadseffektiv pris. Dette har vi klart.

Med erfaring fra produksjon i Asia siden 1981, har vi etablert vår egen organisasjon i Beijing og Hong Kong.  Våre hovedområder er HiVis og antiflame (bromerte flammehemmere) bekledning samt  vernefottøy.

Vi har gjennom mer enn 30 år skaffet oss betydelig kunnskap om design/produksjon/distribusjon fra Kina. I dag har vi en tett, kontinuerlig og direkte oppfølging av all produksjon ved våre egne ansatte i Kina.  All produksjon skjer uten fordyrende mellomledd, og er underlagt streng kvalitetskontroll.

NWC i dag:   Driften er delt i to kategorier;

1) NWC distribuerer våre produkter via forhandlere. Vi er i dag godt representert i Stavanger-regionen, Bergen, Oslo og Sortland. Vi bestreber oss på å bygge opp en geografisk spredning på våre forhandlere fordelt over hele Norge.

2) Vi har en Offshore & Shippingavdeling – som henvender seg direkte til relevante aktører innen denne målgruppen.

Målsetning:  Å produsere ISO-EN sertifisert produkter med høyere kvalitet  enn øvrige produkter som er på markedet, og påse at disse til enhver tid er i samsvar med de seneste relevante normer og regler.

Vi skal tilby våre varer til gode priser, og ha et stort lager av våre produkter i Stavanger. Kombinasjonen av å tilby høy kvalitet til rett pris, med påfølgende rask levering – håper vi vil gjøre NWC til en foretrukket leverandør hos alle våre kunder og forhandlere.

NWC – « when quality matters»     

NWC og Skandic Kjemi A/S inngår i Scandic Holding gruppen.